Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Okna a dveře Roudnice nad Labem

 

Plastová okna a dveře

Plastová okna a dveře dodávaná naší firmou jsou zárukou vysoké kvality, funkčnosti a moderního designu. Plastová okna a dveře dodáváme z kvalitních belgických nebo německých profilů, které splňují ty nejnáročnější požadavky na výrobu plastových profilů. Díky moderním postupům jsme schopni dodat jakákoliv atypická řešení výplní a vyhovět i nejnáročnějším požadavkům zákazníka.


Dřevěná okna a dveře

Pro zákazníky, kteří preferují tradiční vzhled a kvalitní materiál, nabízíme dřevěná okna a dveře z vysoce kvalitních euro-hranolů se stavební hloubkou 78 až 92 mm. Tyto vlastnosti zaručují, že dřevěná okna a dveře mají nejen krásný a nezaměnitelný vzhled, ale i výborné tepelně izolační vlastnosti těchto výrobků. Dřevěná okna a dveře nabízíme z tradičních a prověřených dřevin smrku a borovice a dále můžeme nabídnout dub či exotické meranti.


Hliníková okna a dveře

Neustále se zvyšující požadavky v moderní výstavbě na dlouholetou životnost, bezpečnost a tvarovou a rozměrovou stálost jsou schopny splnit pouze hliníková okna a dveře. V naší nabídce teda naleznete hliníková okna a dveře od významných evropských výrobců hliníkových profilů HEROAL a ALIPLAST.